Hans Chr. Dahl (harmonika) - Sven Foghmar (guitar) - Ole Ramskov Jensen (sav)

 

Baggårdens Bolcher
 

Drivende sentimentale viser som vor moder elsker dem, hårrejsende skildringer af begivenheder indtruffet "i dette år", og spillemandsmusik med en hel halmballe i hver træsko.

baggårdens bolcher giver begrebet "folkelighed" en ny - på en gang spændende og skræmmende - betydning. Bag det hele fornemmer man moders milde blik og faders hårde (men retfærdige) hånd.

baggårdens bolcher opstod som en knopskydning af de legendariske "Vallenderød spillemændene" - og har spillet fast sammen siden midten af firserne.

Vi lagde fra starten vægt på et bredt folkeligt repertoire. Vi er alle inspireret af den gamle gårdsangertradition - ligesom vi jo er opvokset med at lytte til radioen om søndagen, når giro 413  fyldte stuen og samlede familien. Vi serverer melodier og tekster på en seriøs, men uhøjtidelig og gerne munter facon.

Vores spil på sav er ligeledes en markant del af vores optræden - så vel som at vi igennem årene har udviklet vores "levende jukebox".   

Til vores gamle fans, kan vi fortælle, at vores harmonikaspiller Leif døde i 2006 - han blev afløst af Erling, som så i 2014 blev afløst af  Hans Christian (kaldet HC)!  

Der kan således bl.a. forekomme billeder af vores "første" harmonikaspillere i vores galleri mm. Ligeså vil vores lydprøver være med en gammel medspiller. Når vi er klar med nye aktuelle billeder og lydprøver, (og det vil ske snarest) vil vi naturligvis lægge disse ud. (skrevet november 2014!) 

Se under "gallerier" - og se - og hør - en prof. optagelse af vores optræden på Holbæk museum til arrangementet: " Det store the-selskab". (september 2012)

Se på nettet:    baggårdens bolcher    -    og derefter under Tølløse lokal Web / facebook / YouTube  mv -      for at høre og se andre live-optagelser.

  

tlf.  22 84 70 42      eller      olegrethe@post.tele.dk 

eller       bolcher@baggaardensbolcher.dk

 

Om "Baggården" Den levende jukebox Lyt Kontakt Galleri
baggårdens bolcher  sav  baggårdensbolsjer bas baggårdens bolsjer banjo baggaardensbolcher mundharpe baggaardens diatonisk harmonika bolcher mandolin baggaardensbolsjer sang baggaardens bolsjer gårdsang baggårdensbolcher  guitar underholdning viser Den levende jukeboks jukebox